Noutățile apelului de proiecte Erasmus+ pentru universități, ediția 2020, au fost prezentate în cadrul unui seminar național

2019-11-27

Oficiul Național Erasmus+ a organizat miercuri, 27 noiembrie 2019, un seminar național de informare Erasmus+ pentru staff-ul academic.

Evenimentul a reunit circa 120 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior din toată țara.

Pe durata evenimentului, au fost prezentate noutățile Apelului de Proiecte Erasmus+, ediția 2020, și au fost organizate Ateliere de lucru dedicate depunerii de aplicații de proiecte de Mobilitate Internațională de Credite și Jean Monnet. Sesiunile practice au fost facilitate de către coordonatori și participanți în proiectele Erasmus+.

Seminarul a fost organizat în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și a avut loc la Centrul Național de Inovații Digitale în Educație ,,Clasa Viitorului".

Evenimentul este parte a campaniei anuale de informare privind oportunitățile Programului Erasmus+.

Campania anuală de informare, organizată de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova, are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus+ în rândul studenților și staff-ului academic din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenți și cadre didactice.

Apelul de proiecte 2020 poate fi găsit AICI.

Ghidul Programului pentru Apelul 2020 este disponibil AICI.